Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Leveren van kwaliteit en tevredenheid bij onze klanten komt bij ons op de eerste plaats!


Seyns BVBA | Webdesign

  • Webdesign

Gunter Seyns kwam bij Artwerk terecht voor het ontwerp van een volledig nieuwe website.
De site is responsive en de klant kan deze volledig zelf beheren.

Al meer dan 20 jaar is Seyns bvba een gevestigde waarde als het aankomt op centrale verwarming, sanitair en waterbehandeling. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat te adviseren en uw ‘project’ te vertalen in een mooi resultaat. Leveren van kwaliteit begint bij het kiezen van het beste product van het juiste merk performant Uw wensen en budget. 

Omdat we streven naar een volledige klanttevredenheid kan u steeds terecht bij onze dienst na verkoop.
Wij plaatsen, onderhouden en herstellen zowel kleine als complete installaties, dit zowel bij particulieren als bedrijven.

Seyns BVBA staat voor een perfecte afwerking  dankzij onze innovatie,  door voortdurende opleidingen en bijscholingen bij onze fabrikanten blijven wij op de hoogte van de nieuwste technieken die in onze installaties van toepassing zijn. 

Seyns bvba  biedt U ook de mogelijkheid om Uw installatie te voorzien van een onderhoudscontract, Dit zorgt ervoor dat wij U bij de jaarlijkse of tweejaarlijkse controle van Uw verwarmingstoestel zelf contacteren om het nodige onderhoud te laten uitvoeren. Van de door ons geplaatste toestellen beschikken wij over een ruime voorraad aan onderdelen.


bekijk project vraag een offerte aan

Wenst u meer info?