Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Nieuwe visuele identiteit en website voor ‘Residentie Midas’


Residentie Midas | Webdesign

  • Webdesign

Nieuwe visuele identiteit en website voor RDN  Invest Projectontwikkelaar van ‘Residentie Midas’ te Kortrijk.
Artwerk ontworp het concept én een nieuwe website voor dit unieke nieuwbouwproject in Kortrijk.

Residentie Midas is een nieuwbouwproject van 16 luxe-appartementen en 22 staplaatsen en garages in het centrum van Kortrijk op de hoek van de Meenensesteenweg en de Noordstraat. Het gebouw wordt gekenmerkt door zijn vormgeving. Door het specifieke karakter van de gevel krijgt het gebouw een heel mooie dynamiek die uniek is in België. Dit ondermeer door de ingenieuze uitwerking van de terrassen.

Het gelijkvloers wordt bekleed met te vergrijzen houten latten die op een afstand van elkaar worden gemonteerd, en hierdoor ontstaat er dus een zicht die ervoor zorgt dat de gelijkvloerse gevel niet massief overkomt. De openingen van de garage , de twee verticale inkomruimtes zorgen hier ook voor een “breking” van de massieve sokkel.

Een indirecte lichtlijn onder de vloerplaat maar boven het voetpad zorgt voor een opgelichte sokkel enerzijds en anderzijds verkrijgt men zo een lantaarnfunctie. De achtergevel van de verdiepingen wordt uitgevoerd in witte crepi en alle ramen worden uitgevoerd in bronskleurig hoogwaardig aluminium schrijnwerk.

Lees verder op de website


bekijk project vraag een offerte aan

Wenst u meer info?