Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Woodarts | Gevelrenovatie

  • Fotografie
  • Belettering
  • Huisstijl

Woodarts ‘Make-Over’
Gevelrenovatie

Tijdens een klantenbezoek aan Woodarts uit Avelgem kwam de vraag van zaakvoerder Dries Dewaele: ‘Wat denk jij van onze gevel, wat zou jij er van maken?’
Als antwoord op de vraag gaf ik mijn mening, en zei dat het gebouw op zich niks uitstraalde en het ook niet vertaalde in wat er achter die gevel wordt vervaardigd.

Bij Woodarts werkt men met de beste houtsoorten waarmee ze de mooiste houten bijgebouwen, houten carports en poolhouses maken in eigen atelier en dit alles is puur maatwerk. Dit mocht toch wel duidelijk gemaakt worden.

Het volledige pand werd flink onder handen genomen. Ook de laadkaaien werden omgetoverd tot enorme fotokaders. Langs de oprit werden metalen frames  met houtstalen geplaatst, het logo werd ingebrand aan de ingang van de burelen, tot nu toe het grootste gekende ingebrande logo 150 x 90cm.

De houten gevelletters zijn de kers op de taart, in 8cm dik massief verlijmd hout werden deze uitgefreesd en de achterkant voorzien van witte ledverlichting. Zo krijgt de vroegere ‘Fabriek’ de uitstraling die ze echt verdiend. En nu weet ook iedereen die er voorbij komt wat er achter die gevel schuilgaat. 

Woodstar en Woodarts zijn twee bedrijven die alles tot in de puntjes af- & uitwerken, dit over gans België. Zo zijn ze uniek in de streek met hun ontwerpen & materiaalkeuze. Alles wordt uitgevoerd in eigen atelier. Hun eigen team van installateurs zorgt voor de finale afwerking.

Artwerk is terecht fier op het eindresultaat en we zijn dan ook dankbaar dat we de kans kregen om deze unieke uitdaging te mogen aangaan, in goede banen te leiden en af te werken tot in de perfectie.Zie foto’s van de totale make-over, de voor en na’s zullen velen verbazen wat je kan doen met een ‘gewone fabrieksgevel’.

Denk je eraan om uw gebouw eens te laten onder handen nemen, neem dan gerust contact met ons op. De meerwaarde van uw zaak en de werken die zich aanbieden hangt voor een groot deel af van wat uw bedrijf uitstraalt en hoe u het wil profileren op de markt.

Live on video!

Contacteer Artwerk


Vraag een offerte aan"Van saaie fabrieksgevel tot stijlvolle bedrijfsgevel"

Wenst u meer info?