Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Werkkledij Huva

  • Textiel

Wanneer uw werknemers ergens op een werf aankomen iedereen in dezelfde nette mooie kledij, geeft dit een zéér goede indruk naar uw klanten toe.
Want tenslotte is dit de weerspiegeling van uw bedrijf én zijn prestaties!
Stilaan begrijpen vele klanten hoe belangrijk het is als een net team aan te komen bij klanten. Iedere werknemer in dezelfde outfit, hun werk is perfect en dat mag iedere werknemer ook uitstralen en uitdragen!

Ontwerpen voor textiel

Wilt u shirts laten bedrukken of borduren, maar heeft u zelf geen inspiratie voor een creatief ontwerp? Laat uw textiel tegen een scherpe prijs ontwerpen en bedrukken door Artwerk.

Unieke bedrukking

Artwerk laat uw bedrijf of vereniging in het oog springen met een unieke bedrukking op textiel. Of het nu gaat om T-shirts, girlies in alle kleuren en soorten, werkkledij, sweaters, hoodies, hemden, petjes, handdoeken of beddengoed. Maar ook patches, badges enz. behoren tot de opties. Kortom, alles is mogelijk!

Hoe werkt het?

Wij maken voor u een passend ontwerp en dan kijken we samen wat voor u de beste oplossing is: zeefdruk of borduurwerk. Beide methodes zijn een goede investering: ze staan garant voor een lange levensduur en kunnen tegen stevige wasbeurten.


Vraag een offerte aan"Laat indruk na bij uw klanten"

Wenst u meer info?