Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Lichtreclame

  • Belettering

Lichtreclame & Gevelletters

Hier kunt u een kleine selectie vinden van lichtreclame en gevelletters die Artwerk u kan aanbieden. Hebt u nog iets anders op het oog, geen probleem, hoogstwaarschijnlijk zit het ook in ons aanbod.

Ledverlichting is niet meer weg te denken in de wereld van de gevelreclame. De kwaliteit van de leds is in de loop der jaren sterk verbeterd, waardoor ze vandaaag gebruikt kunnen worden worden in letters, panelen, lichtbakken, totems, indirect en direct licht enz... De neonreclame, die door de komst van de leds wat op de achtergrond is teruggedrongen is nog steeds heel belangrijk voor gevelreclames. Neon, dat al ruim 50 jaar gebruikt wordt, zal zijn waarde blijven behouden in de sector van de lichtreclame.

Op deze pagina ziet u een kort visueel overzicht van mogelijke uitvoeringen van letters en logo's.
Letters kunt u krijgen in pvc, aluminium, plexi, dibond, inox, hout, enz...
Wij bieden u een uitgebreid aanbod, van gewone letters tot meer luxueuse uitgevoerde letters al dan niet met verlichting met led of neon.

Vlakke of gebogen totems of reclamezuilen zijn in heel wat afmetingen te verkrijgen. Ook voor speciale uitvoeringen op maat en vorm kunt u bij Artwerk aankloppen. Artwerk geeft u graag advies volgens uw budget, stijl en smaak.

Woor een vrijblijvend gesprek en offerte zitten we graag eens met u rond de tafel.


Vraag een offerte aan'Verlichting en Neon zal zijn waarde blijven behouden in de sector!'

Wenst u meer info?