Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Huisstijl | Keolis

  • Huisstijl

Al even was Keolis op zoek naar een nieuwe partner voor hun websites & huisstijl. In Artwerk vond men de geschikte partner, die hun stijl perfect kon toepassen in al hun ontwerpen.
Graag stonden we hen bij bij het ontwerp van nieuwe flyers / folders / websites, maar ook bij toepassen van hun nieuwe huisstijl op bestaande ontwerpen.

  • Huisstijl
  • Flyers
  • Websites

Keolis
Avenue de Béjar 5
1120 Neder-over-Heembeek

Huisstijl

Uw huisstijl is een belangrijk communicatiemiddel tussen u en uw relaties en zorgt ervoor dat u zichtbaar bent voor het publiek. Wie bent u? Wat doet u? Wat is uw visie? Wie is uw doelgroep? Dit zijn een aantal vragen waarop een antwoord gevonden moet worden om zo een passende huisstijl voor u te kunnen ontwerpen. Een huisstijl bestaat uit een naam, logo, typografie (lettertypes), vorm- en beeldkeuze. Deze elementen vormen de basis van uw huisstijl en worden consistent doorgevoerd in verschillende huisstijldragers.

Huisstijldragers

Wanneer de huisstijl in basis is ontworpen komen de huisstijldragers aan bod. Denk hierbij aan een website, visitekaartje, briefpapier, flyers, posters, envelop, advertentie, offertemap, facturen, belettering, promomateriaal en nog zoveel meer.


Vraag een offerte aan"Niet enkel onze bussen moeten er piekfijn uitzien"

Wenst u meer info?