Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Haartiest | Verpakking

  • Huisstijl
  • Verpakking

Haartiest
Pomade en Baarolie


Na 7 jaar haar en baarden knippen begon het idee te rijpen om zelf eens producten op de markt te brengen. Niet zomaar de gewone geuren, maar meer specifiek en écht mannelijk.
Als eerste werd er gekozen voor een Pomade die de naam 'Golden Woodpecker' meekreeg, als tweede in het assortiment is er gekozen voor de baardolie de 'Sweetwood'. Heerlijke geuren met houttoetsen en Oosterse oliën werden de hoofingrediënten van de Pomade en de Baardolie.

Voor het ontwerp van de labels hebben Thomas & Bea de hulp ingeroepen van Artwerk. Na een gesprek met een Baardman in het salon en wat over én weer gewissel van gedachten kwamen deze labels tot stand.
Meteen een schot in de roos, zowel Haartiest als de klanten kunnen er zich perfect in vinden. De labels  zijn klassiek en origineel én dragen om het merk Haartiest Industies in de kijker te plaatsen. De pomade en de Baarolie zijn volledig origineel én zijn 100% ambachtelijk gemaakt.

Meer over Haartiest

Het salon situeert zich in een deel van een oude bierbrouwerij, namelijk bierbrouwerij Cneut, dit dateert van 1923, een tijd waarin het bier nog in vaten op de kar per paard werd vervoerd in het Wevelgemse.
Sinds kort kunnen de mannen een ‘Baardman’ biertje krijgen terwijl ze zich op authentieke wijze laten scheren of een herensnit krijgen.
Alle mensen van de bevolking komen hier over de vloer. Van de wekelijkse zakenman voor een scheerbeurt, mensen uit de muziekwereld, jonge ijdele tiener tot de tachtiger die nog enorm kan genieten van de scheerbeurt met geuren van patchoeli olie en rozenwater. Ook het materiaal/messen/riem die ik gebruik zijn van degelijke kwaliteit. Oude messen worden terug omgetoverd tot duurzame kwaliteitsmessen.

Er zullen dit jaar regelmatig workshops doorgaan “ zichzelf leren scheren op authentieke manier met open mes” georganiseerd op vrijdagavond met een hapje en een drankje erbij. Te boeken via de agenda. Kostprijs 60 euro.

Meer weten over Haartiest?


Vraag een offerte aanLaat u niet zomaar iets aansmeren, klop eerst aan bij Artwerk!

Wenst u meer info?