Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Haartiest | Foto-impressie

  • Fotografie

De 'Haartiest' of 'Baardman Industries' is een authentieke methode barbier en herenkapper die enkel werkt op afspraak. U kunt er uw haar laten knippen, uw baard laten bijwerken, u laten scheren én leuke gadgets aanschaffen! Ook het eigen Baardman bier is een aanrader van formaat! 
Het salon situeert zich in een deel van een oude bierbrouwerij, namelijk bierbrouwerij Cneut, dit dateert van 1923, een tijd waarin het bier nog in vaten op de kar per paard werd vervoerd in het Wevelgemse.
Sinds kort kunnen de mannen een ‘Baardman’ biertje krijgen terwijl ze zich op authentieke wijze laten scheren of een herensnit krijgen.
Alle mensen van de bevolking komen hier over de vloer. Van de wekelijkse zakenman voor een scheerbeurt, mensen uit de muziekwereld, jonge ijdele tiener tot de tachtiger die nog enorm kan genieten van de scheerbeurt met geuren van patchoeli olie en rozenwater. Ook het materiaal/messen/riem die ik gebruik zijn van degelijke kwaliteit. Oude messen worden terug omgetoverd tot duurzame kwaliteitsmessen.


Vraag een offerte aanHoe kan je beter vertellen wie de Haartiest is?

Wenst u meer info?