Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Groepspraktijk Velghe-Raes | Websdesign

 • Webdesign

Groepspraktijk Velghe-Raes
Full Responsive Website


De groepspraktijk Velghe-Raes bestaat uit een kinesist, een osteopaat en een podoloog. Jasper, Valentine en Sarah zijn specialisten, elk in hun eigen vakgebied. 
U kan op de website terecht voor meer informatie, maar u kan ook met 1 klik online een afspraak maken.

Troeven Website Velghe-Raes
Alles kan door de organisatoren zelf aangepast worden.

Wat deed Artwerk voor deze website:

 • Totaal Concept 
 • Design
 • Hosting
 • Ontwerp
 • Ontwikkeling
 • Verkooppagina
 • Backoffice
 • Beheer
 • Online agenda
 • CMS

Over Groepspraktijk Velghe-Raes

Het team:

Jasper Velghe
Kinesitherapeut

Ik studeerde af in 2009 als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan UGent. In 2010 ging ik full time aan de slag bij KVKortrijk waar ik me volledig kon verdiepen in de sportspecifieke kinesitherapie bij topsporters. In 2010 volgde ik het postgraduaat manuele therapie te Gent. Deze opleiding gaf me de kennis en de tools om de klachten van iedere patiënt nog beter aan te pakken.

Toen ik 6-7 jaar full time werkte op KVKortrijk voelde ik de nood om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ging parttime werken op de voetbal en ging iedere namiddag aan de slag bij Kurt Kind te Lauwe. Hier kreeg ik de kans om heel wat verschillende problematieken aan te pakken en zo mijn kennis te verruimen.

In 2018 volgde ik dan nog een cursus dry needling en leerde ik ook de knepen van de ‘suspension training’ (red cord training).

Valentine Raes
Osteopaat


Een sportieve jeugd, een intense interesse in de invloed van sport en beweging op het menselijk lichaam en een fascinatie voor de opmerkelijke resultaten van osteopathie dreven mij als vanzelf naar die studierichting.

In 2012 studeerde ik af aan de fulltime opleiding ‘osteopathie’ aan the International Academy of Osteopathy in Gent. In oktober 2012 begon ik te werken als osteopaat in een groepspraktijk in Lauwe en richtte ik in Roeselare mijn eigen praktijk op.
Sinds juni 2015 ben ik ook actief bij KV Kortrijk, voetbalclub in de Jupiler Pro League.
Vanaf oktober 2018 ben ik gestart in onze groepspraktijk Velghe-Raes.

Doordat ik mijn hele leven lang bezig ben met sport, heb ik een grote interesse in het behandelen van sporters. Sporters zijn gedisciplineerd en met hen krijg ik het gevoel om als team aan het lichaam te werken. Ze gaan vaak tot het uiterste, hetgeen ik bijzonder apprecieer.

Sarah Recour
Podoloog


Ik studeerde in 2005 af als maatschappelijk assistente en was enkele jaren werkzaam als Business Partner bij TVH - Group Thermote en vanhalst.
In 2012 behaalde ik ook het diploma van bachelor in de podologie. Ik deed als podologe oa ervaring op binnen het UZ Brussel, AZ Groeninge en AZ Delta.
Momenteel ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk te Lauwe. Samen met Valentine en Jasper werk ik bij KV Kortrijk en zal ik als podologe de praktijk Velghe-Raes versterken.
In de praktijk richt ik mij op (sport)biomechanica, blessurebehandeling en –preventie en dit op basis van podologische zooltherapie.
Rug-, knie-, heup- en voetklachten voortkomend uit een verkeerde voetstand en/of een afwijkend gangpatroon, krijgen in onze praktijk de nodige aandacht via grondige metingen en gang- of loopanalyse.
Indien nodig, wordt er gewerkt met de kwalitatieve en op maat gemaakte BORGinsole zolen.
Een goede houding en plaatsing van de voet maken een wereld van verschil.


Vraag een offerte aanMaak u afspraak in 1 klik online!

Wenst u meer info?