Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Cullyx

  • Huisstijl

Cullyx dakgootsystemen riep de hulp in van Artwerk om hun mascotte en webanimaties uit te werken, de mascotte is alvast een hit!
Intussen werden ook al folders en handleidingen uitgewerkt voor Cullyx.
De logo's werden opgefrist en de taglines werden geschreven door Artwerk.

CULLYX, HANDIGE DAKGOTEN

Cullyx, handige dakgoten wordt gekenmerkt door dynamisme en flexibiliteit, door onze participerende visie zorgen we voor topkwaliteit, constante vernieuwing en een uitstekende service. Samen met onze klanten zoeken we steeds naar de beste oplossing. De stalen dakgoten zijn van Belgische kwaliteit en worden in ons atelier gemaakt.
De laatste jaren investeerden we in de modernisering en automatisering van onze productie, met een bijzondere aandacht voor het milieu en hernieuwbare materialen. Er zijn geen silicone, lijm of solderen nodig bij de plaatsing en onze stalen dakgoten zijn 100% recycleerbaar.
Voor de aankoop van onze dakgoten kan u terecht op onze webshop, maar we beschikken tevens over een uitgebreid dealernetwerk voor onze dakgoten. Onze dealers worden opgeleid en beschikken over demomateriaal en kunnen u onze dakgoten presenteren in een aangenaam kader.
Voor specifieke vragen aangaande onze stalen dakgoten zijn we door onze flexibiliteit en onze ervaring in staat om op maat te werken.


Vraag een offerte aanArtwerk, voor al uw webanimaties

Wenst u meer info?