Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Audio-TV

  • Belettering

Vanmaercke Home entertainment wijzigde www.vahe.be door toedoen van Artwerk in www.audio-tv.be.
Voor de naamsverandering werd eerst de bestelwagen onder handen genomen, het logo is ge-restyled en de bestelwagen van nieuwe autobelettering voorzien.
Het resultaat is een in het oog springende bestelwagen, geen overdadigheid, mooie en strakke belettering in een twee-kleurencombinatie.

Wie is audio-tv.be
Vanmaercke Home Entertainment uw specialist in beeld en geluid!

Ruim 20 jaar gespecialiseerd in verkoop, distributie én service van professionele audio- en video- apparatuur. Door onze vakkennis slagen wij er in steeds aan de hoge noden van onze klanten te voldoen, geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg.
Vanmaercke home entertainment heeft geen winkel of grote stockvoorraad, wat één groot voordeel heeft: U krijgt steeds het allernieuwste dat op de markt beschikbaar is aan goede condities. Wij realiseren projecten gaande van particuliere verkoop met thuisinstallatie (waar U als klant alle nodige uitleg krijgt tijdens de installatie) tot grote bedrijfsrealisaties, evenementen tot high end multi-room installaties.Wij helpen U graag bij het uittekenen van uw audio- en videoplan bij nieuwbouw of verbouwing . Tevens installeren wij één TV of stereo tot ver- geadvanceerde multi-room projecten.
Een greep uit onze diensten waar U als klant kunt van genieten: particuliere installatie, home surround systemen, projectoren, platte schermen (lcd,plasma), DVD audio en video, opstellen van uw bekabelingsplan voor audio en video, multi-room (geniet van uw beeld en muziek doorheen uw huis), inrichten van audio en video in vergaderzalen, duplicatie van verschillende videosystemen, satellietinstallaties, horeca-installaties, verhuren van professioneel materiaal,…‘Klinkende’ namen uit ons assortiment beeld- en geluidsapparatuur zijn Sony, Sonos, Loewe, Panasonic, Jamo, Samsung, Bose, B&O en nog veel meer.
Kortom, bij Vanmaercke Home Entertainment bent U aan het juiste adres voor alles wat met klank en beeld te maken heeft.

Sonos is tegenwoordig het paradepaardje van Erwin Vanmaercke

Alle info:

Vanmaercke Home Entertainment
Kapellestraat 1
8573 Tiegem
056 32 87 29
www.audio-tv.be

 

   

 


Vraag een offerte aanMet zo weinig mogelijk tekst zoveel mogelijk doen

Wenst u meer info?