Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Angel Of Heaven

  • Verpakking

Verpakkingsontwerp

Een krachtig verpakkingsontwerp is belangrijk om opgemerkt te worden. Bent u zich bewust van de mate waarin het verpakkingsontwerp het aankoopgedrag van uw product beïnvloedt? Artwerk zorgt ervoor dat u opvalt in de massa.

We creëren een verpakkingsdesign dat uw merk een eigen gezicht, karakter en herkenbaarheid geeft, en waarbij uw product zich van de rest zal onderscheiden.

Welke verpakkingen? 

Productlabels, voedingslabels, voedingsetiketten, etiketten, presentatiemappen, mappen, dozen, cd-hoezen, lp-hoezen, draagtassen, gepersonaliseerde boxen. Voor elke soort verpakking kunnen we u een passend ontwerp aanbieden.

Hoe werkt het?

Artwerk vertaalt uw boodschap of verkoopargumenten naar een ijzersterk verpakkingsontwerp. We komen met een oplossing op maat en zorgen voor een correcte opvolging en de gewenste oplage, groot of klein! En u mag erop rekenen dat uw product zeker in de picture zal komen te staan.

Angel of Heaven
Ontwerp Gin Label

“Angel of Heaven” is de 'Huis-Gin' van restaurant ‘t Hemelhof uit Kortrijk, deze werd op de markt gebracht naar aanleiding van hun 25 jarig bestaan.
In samenwerking met Artwerk & Spirits By Design ontwikkelde men deze unieke gin die totaal is gebaseerd op onze stijl van het restaurant namelijk "Hemels genieten".

De “Angel of Heaven" gin wordt best geserveerd met tonicwater “Fever Tree Gold” of een tonic uit het schweppes gamma “Cardamom Gember”, versier uw glas met een plakje mandarijn en een paar muntblaadjes.


Offerte?"Ook voor 'exclusieve' drank- en voedingslabels is er Artwerk."

Wenst u meer info?