Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

#webdesign #webshop #webwinkel

Webshops

Een aantrekkelijke webshop op maat van jouw product die doet verkopen. Met ons unieke platform voor e-commerce heb je alle details in handen: van veilige betaalmogelijkheden tot eenvoudig stockbeheer en automatische koppeling met je ERP-pakket. In je eigen huisstijl, dat spreekt voor zich.

Vroeger was een webshop een relatief grote investering omdat het vaak nodig was de webshop volledig op maat te laten ontwikkelen. Wij hebben echter intensief geïnvesteerd in een eigen webshop project dat moduleerbaar is om al uw eisen tegemoet te komen.

Wij maken geen gebruik van magento, oscommerce en andere open source projecten zoals veel van onze collega's doen, wij kiezen echter voor maatwerk tot in het kleinste detail voor uw project. Als u voor Webtank kiest dan is alles mogelijk: integratie met ogone, met bpost, met docdata, met uw eigen software of ERP pakket, ... Er zijn geen beperkingen, zo kunt u ook ons nieuwsbriefsysteem MailPro koppelen aan uw webshop of ons facturatiepakket inzetten om de facturen automatisch op te maken. 

Via onze gebruiksvriendelijke CMS is ook stockbeheer een mogelijkheid. U kan zelfs een zone maken voor dealers met aparte prijzen. Als u het kan bedenken, dan is het meestal ook mogelijk. 

Bekijk realisaties →

Bekijk ook: Tekst & Vertalingen  Hoeveel kost een website  SSL Certificaat  Responsive webdesign  Webhosting  Zoekmachine-optimalisatie  
Webshops

"Een webshop voor ieders beurs, met veilige betaalmogelijkheden, in je eigen huisstijl en volledig aanpasbaar naar je eigen wensen"

Wenst u meer info?