Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

#website #kostprijs #webdesign #offerte #betaalbaar #correcte prijs

Hoeveel kost een website

Voor iedereen een website!

Hoeveel wordt er niet uitgegeven op jaarbasis aan nutteloze reclame? Paginagrote advertenties die handenvol geld kosten, en maar door een bepaald aantal mensen gezien worden... iedereen kent het verhaal! Het is een grote hap uit uw zuurverdiende budget... Terwijl een goeie website geen torenhoge bedragen hoeft te kosten en toch blijft renderen, want u bent altijd en overal vindbaar én aanwezig!

Dan is er nog het grote voordeel: eenmaal de site online staat kunt u indien u dit wenst alles zelf doen en beheren. Je hoeft op niemand te wachten om iets aan te passen. Onze Backoffice is speciaal ontwikkeld dat iedereen er mee overweg kan, en wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt!

U krijgt van Artwerk een correcte offerte waar wij ons aan houden, geen verrassingen. Ook als er later extra programmering bijkomt, geven we u eerst prijs en vragen we uw goedkeuring. U beslist.

Artwerk ontwerpt & ontwikkelt steeds volgens de recentste webstandaarden en trends. Artwerk geeft u een demo-url waar u de ontwikkeling van het project kunt volgen. Wat ons uniek maakt is dat u tijdens de ontwikkeling realtime feedback kunt geven op de website.
Artwerk maakt optimaal gebruik van alle bestaande SEO-technieken en Google tools om uw site te doen scoren.
Artwerk maakt een website die 100% aan jouw verwachtingen voldoet, die goed scoort in Google en die gemakkelijk zelf aanpasbaar is via een gebruiksvriendelijke - door ons - voor u op maat gemaakte backoffice.

Bekijk realisaties →

Bekijk ook: Tekst & Vertalingen  SSL Certificaat  Responsive webdesign  Webshops  Webhosting  Zoekmachine-optimalisatie  
Hoeveel kost een website

"Een back-office toegankelijk voor iedereen, hoog scorend in Google en vooral geen onprettige verrassingen!"

Wenst u meer info?