Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Optimalisatie en Adverteren

Wat doet onze 'Google Exert'... 

Bram, onze Google expert is 'gehackt' door het internetvirus. Alle websites zijn in gevaar om geoptimaliseerd te worden. 
Geholpen door diepgaande analyses uit Google Analtyics zoekt Bram direct toepasbare, praktische tips om snel beter te scoren in Google en om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verhogen. 
Als Google Partner met alle certificaten op zak werkt hij gerichte en doeltreffende Adwordscampagnes uit en volgt deze voortdurend op. Het succes van de campagnes laat dan ook niet op zich wachten en is direct merkbaar.

Analytics
Een nieuwe goed scorende website hebben is ok, maar dan begint het nog maar pas. Elke website heeft een doel, m.a.w. wat je wil dat de bezoekers op jouw website doen. Voor de ene website is dit een verkoop, voor de andere is dit een cataloog downloaden, nog voor iemand anders is dit het contactformulier invullen. Door een juiste analyse van het klikgedrag van de bezoeker kan je voortdurend optimalisaties aan jouw website doen en de bezoeker leiden naar wat jij zelf wil dat hij doet. Testen en na een bepaalde periode meten wat de impact is vormt de basis van succes. Meten is weten is de boodschap. Artwerk kan je helpen met een diepgaande analyse van het klikgedrag gegoten in een rapport met verstaanbare taal. Kortweg, een absolute must voor iedereen die een website heeft.

Adwords
Het is een kunst om de juiste bezoekers naar jouw website te krijgen. Google Adwords kan de zoektocht naar waardevolle bezoekers vergemakkelijken. Eerst wordt een zoekwoordenanalyse uitgevoerd om te zien welke woorden potentieel zouden kunnen scoren. Daarna worden er campagnes met advertenties volgens de regels van de Adwordskunst opgezet en voortdurend geoptimaliseerd. Die optimalisaties en nauwe opvolging zijn de basis van een succesvolle campagne. Resultaat: Niet enkel meer bezoekers, maar ook bezoekers die doen wat je wil dat ze op jouw website doen.

Neem contact op

test

 Meer blog..

Wenst u meer info?