Artwerk - grafisch ontwerp & webdesign Artwerk logo

Menu

Online gevonden worden?

Inspelend op de hedendaagse multimediale tijden, blijft ook Artwerk helemaal niet stilzitten. Zoals iedereen wel merkt, profileert het gebruik van tablets en smartphones zich steeds meer binnen onze communicatie- en informatiewereld. De tijd van de Gouden Gids, telefoonboekjes of zakagenda’s ligt al een hele tijd achter ons. De bijhorende foto spreekt al 'Boekdelen'!

In onze flitsende maatschappij beroept haast iedereen zich op het internet als belangrijkste informatiebron. Vandaar dat Artwerk zich meer dan ooit tot doel stelt ervoor te zorgen dat uw website heel makkelijk te vinden én te gebruiken is. Immers, tijd is kostbaar en geduld is schaars geworden: wie zich op een site begeeft waar onvoldoende informatie wordt verstrekt of de gebruiksvriendelijkheid ontoereikend is, surft onverbiddelijk weg... Wie weet, naar de concurrentie?

Daarom bied ik u, geachte klant, nu de mogelijkheid om over te stappen naar ‘Responsive webdesign’, hét middel bij uitstek om elke bezoeker op zijn veeleisende wenken te bedienen. Zelfs op het kleine schermpje van de steeds verder in aantal toenemende smartphone-gebruikers wordt uw website voortaan uitermate duidelijk en gebruiksvriendelijk aangeboden! In- of uitzoomen, wanordelijk en doelloos navigeren van links naar rechts... het behoort nu allemaal definitief tot het verleden!

Wat zijn uw voordelen?
- ‘Responsive webdesign’ zorgt ervoor dat uw website lay-out zich aanpast aan elk type beeldscherm, in alle formaten en voor alle browsers.
- U hebt geen mobiele versie meer nodig van uw website.
- Bovendien is ‘Responsive webdesign’ absoluut SEO-vriendelijk, zodat uw website gemakkelijker gevonden wordt.

Wat te doen?
- Voor de omschakeling naar ‘Responsive webdesign’ wordt er naar een andere server verhuisd. Kostprijs: € 130
- Dan kan u rustig de keuze maken: ofwel laat u de website snel aanpassen, ofwel verkiest u nog even te wachten.

Indien u de website wenst aan te passen, kan ik vanaf nu aanbieden:

- Een zéér handig CMS-systeem, dat ik specifiek heb ontwikkeld om het u héél gemakkelijk te maken. Immers, ervaring leerde me dat de wildgroei in aanbod en mogelijkheden van de huidige CMS-systemen – die bovendien vaak ook véél te duur zijn –  voor verwarring zorgt en vele vragen oproept bij u als webbeheerder. Met onze uiterst functionele en eenvoudige, Nederlandstalige ‘Responsive webdesign’-CMS past u in een handomdraai alles zelf makkelijk aan, zodat u geen tijd verspilt aan nodeloos over en weer e-mailen met jouw webdesigner, geen extra kosten betaalt, en vooral heel snel op de actualiteit kan inspelen door hetzij foto, tekst of verkoopprijzen, moeiteloos te wijzigen of manipuleren.

Kortom, met ‘Responsive webdesign’ willen wij u een zéér handige tool aanreiken die we iedereen vol overtuiging aanraden. Dit kan uw zaak enkel ten goede komen!

Indien u verdere informatie hierover wenst, kan u gerust en steeds vrijblijvend contact opnemen via: info@artwerk.be

 Meer blog..

Wenst u meer info?